Nya Grills Gård

Vår familj består av Sanna, Peter samt våra döttrar Freja och Cornelia. Vi har en stor, härlig tomt på Värmdö sedan några år tillbaka där vi planerar att bygga vårt drömhus. Här tänkte vi skriva om vårt kommande byggprojekt, både för att vi själva ska kunna blicka tillbaka när vi sitter där på verandan och sippar på varsitt glas rosé, men även för släkt och vänner att kunna läsa om hur det går för oss!

Tittar in

Publicerad 2018-09-24 15:16:12 i Allmänt,

Hej, 
 
Lägger egentligen aldrig upp något här längre, men jag tänkte uppdatera med några utebilder på entresidan där det ändå hänt lite sedan sist. Hösten 2017 planterade vi häck framför huset, en dvärgliguster, som ska växa upp till ca 60 cm och sedan formklippas när det växt till sig mer massivt. Lite buxbomkänsla ska det bli. 
 
 
 
Vi planterade samtidigt även en hortensiahäck längs med ena staketet som har tagit sig jättefint!
Så härligt när utemiljön växer fram även om det tar vansinnigt lång tid. Allt tar så väldigt mycket tid och kostar alltid fyrdubbelt mer än man tänkt :-)
 
Det som händer hos oss annars just nu är att vi håller på att färdigställa vår källare (som bara var ett tomt skal när vi flyttade in). Där har vi själva byggt (läs mannen) klart allt och det sista som är kvar nu är bastu med tillhörande relax. Vi hoppas ha det helt klart innan julen. 
 
Vi har också anlitat en trädgårdsarkitekt som ska hjälpa oss att rita upp ett fint poolområde på baksidan av huset. Det blir ett jätteprojekt, både bygg och kostnadsmässigt, men vi hoppas kunna påbörja det under nästa år. Längtar! 
 
/Sanna
 
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela