Nya Grills Gård

Vår familj består av Sanna, Peter samt våra döttrar Freja och Cornelia. Vi har en stor, härlig tomt på Värmdö sedan några år tillbaka där vi planerar att bygga vårt drömhus. Här tänkte vi skriva om vårt kommande byggprojekt, både för att vi själva ska kunna blicka tillbaka när vi sitter där på verandan och sippar på varsitt glas rosé, men även för släkt och vänner att kunna läsa om hur det går för oss!

Det är inte bara vi som är stolta

Publicerad 2015-03-06 23:18:59 i Allmänt,

Ok, det var det ett tag sen vi bloggade men det har sin förklaring. Ytterdörrarna är isatta och vi kommer längre inte in i huset. Utvecklingen är något svårare att följa men på helgerna är vi fortfarande där och spanar in genom fönstren.  Men den största förändringen är på utsidan.

Det är inte bara vi som är stolta över vad vi bygger.  För två veckor sen möttes vi av denna syn från två håll av huset. Ingen Värmdöbo som passerat Shellmacken på Värmdö kan ha missat att något är på G. Det är dessutom betydligt fler bilar som är uppe på vår återvändsgränd till gata och vänder i långsam takt.  Vi inbillar oss att det är pga av bygget men säkert bara ett spontanbesök till grannen som inte var hemma.

I veckan har jag varit på plats 2ggr och haft genomgång med både elektriker och rörmokare för att säkerställa att allt blir som vi önskar. Jag är verkligen nöjd med hantverket på plats och proaktiviteten för att skapa de bästa lösningarna för oss. Det är inte alltid man vet vad man kan göra eller har tänkt på allt, men det upplever jag att de fångar upp och hjälper oss med. 

/Peter
 

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2015-03-06 23:33:47

Så jäkla coolt!! :-)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela