Nya Grills Gård

Vår familj består av Sanna, Peter samt våra döttrar Freja och Cornelia. Vi har en stor, härlig tomt på Värmdö sedan några år tillbaka där vi planerar att bygga vårt drömhus. Här tänkte vi skriva om vårt kommande byggprojekt, både för att vi själva ska kunna blicka tillbaka när vi sitter där på verandan och sippar på varsitt glas rosé, men även för släkt och vänner att kunna läsa om hur det går för oss!

Trappan på plats

Publicerad 2015-07-15 21:17:00 i Allmänt,

Så äntligen kom trappan! På något sätt blev det ett riktigt hus när den kom på plats och band ihop våningarna. Nu är det inte längre förenat med fara att gå runt i huset :-) Än är inte alla detaljer monterade, men snart så!
I köket har spis, fläkt och bänkskiva monterats. Även dörrhandtag är på plats. 

Sakta, sakta går vi mot ett komplett hus! Man kan inte riktigt tro att det är sant efter ett projekt på drygt ett år. Så sjukt mycket tid vi lagt på detta och fortfarande gör. I stort sett dagligen i ett års tid har vi på ett eller annat sätt fattat beslut kring detta hus, det fortsätter även nu på daglig basis. Kvällar och nätter efter barnläggning och kvällsjobb...ska bli så enormt skönt att slippa! Så klart tar inte projektet slut vecka 33, mycket kvarstår, men då kan man ta det i sin egen takt och inte slita ut sig helt på kuppen. Känns ofattbart att vi snart ska bo här! 
 
Nu när det är semester så bor vi redan i lilla stugan när vi inte reser bort, så vi njuter av gården på dagarna, övar oss på att få gröna fingrar, springer ner till badstranden 3 minuter härifrån och trånar längtansfullt mot huset. Snart, snart :-)
 
/Sanna 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela