Nya Grills Gård

Vår familj består av Sanna, Peter samt våra döttrar Freja och Cornelia. Vi har en stor, härlig tomt på Värmdö sedan några år tillbaka där vi planerar att bygga vårt drömhus. Här tänkte vi skriva om vårt kommande byggprojekt, både för att vi själva ska kunna blicka tillbaka när vi sitter där på verandan och sippar på varsitt glas rosé, men även för släkt och vänner att kunna läsa om hur det går för oss!

Försening...

Publicerad 2015-07-02 22:59:00 i Allmänt,

I veckan hade vi byggmöte och pratade igenom projektets slutfas och redde ut några oklara punkter. Tyvärr är det en hel del underleverantörer som är sena med sina leveranser så just nu verkar det inte som att vi får slutbesiktning förrän vecka 33. Vi har hoppats på vecka 31 vilket hade passat så otroligt bra in i vår livsplanering...vi skulle fortfarande ha semester och gott om tid att flytta och andra skulle fortfarande ha semester vilket ger barnvakt, flytthjälp osv. Vecka 33 måste vi bo på Värmdö för då börjar våra barn på sin nya förskola. Det innebär mest troligt att vi får bo i vår lilla gäststuga någon vecka eller två innan flyttlasset kan gå. Inte helt optimalt  men så är läget och självklart ett mindre ilandsproblem om man lyfter blicken några centimeter! :-)
 
Några bilder på förra veckans framsteg
Badrummet på entréplan färdigkaklat
Lister uppe överallt, blev så fint!
Pardörrar mellan kök och matsal. 
 
Idag levererades trappan! Det ska bli väldigt spännande att se på plats, har varit otroligt svårt att visualisera sig den. Hoppas kunna lägga upp bild inom kort. 
 
/Sanna
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela