Nya Grills Gård

Vår familj består av Sanna, Peter samt våra döttrar Freja och Cornelia. Vi har en stor, härlig tomt på Värmdö sedan några år tillbaka där vi planerar att bygga vårt drömhus. Här tänkte vi skriva om vårt kommande byggprojekt, både för att vi själva ska kunna blicka tillbaka när vi sitter där på verandan och sippar på varsitt glas rosé, men även för släkt och vänner att kunna läsa om hur det går för oss!

Innerväggar uppe

Publicerad 2015-02-04 22:41:00 i Allmänt, byggahus,

Innerväggarna på bottenplan har kommit upp och för första gången har vi på riktigt kunnat se hur rummen kommer att te sig storleksmässigt. Häftig känsla! Något rum känns mycket större än vad vi trott och något rum känns mindre osv. Sammantaget känns det super! 
 
Vardagsrum

Vardagsrum

Matsal

Kök
 
Hela mitt inre skriker INREDNING, SHOPPA MÖBLER, KÖÖÖP!!! så fort jag närmar mig huset, men jag kämpar tappert emot än så länge. :-) Alla vänner med hus rekommenderar varmt att ta det lugnt och bo in sig lite först och jag försöker få den smarta Sanna att lyda deras råd. Den shoppingsugna, inredningsintresserade Sanna utan karaktär tycker att det är enormt tråkigt! 
 
Vi är sedan någon vecka tillbaka två arbetande i familjen då min föräldraledighet tagit slut, vilket gör att det blir en vecka mellan varje ny hustitt. Det är som julafton varje gång vi kommer ut till gården och roligare kommer det säkert bli ju längre tiden går!
 
/Sanna 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela