Nya Grills Gård

Vår familj består av Sanna, Peter samt våra döttrar Freja och Cornelia. Vi har en stor, härlig tomt på Värmdö sedan några år tillbaka där vi planerar att bygga vårt drömhus. Här tänkte vi skriva om vårt kommande byggprojekt, både för att vi själva ska kunna blicka tillbaka när vi sitter där på verandan och sippar på varsitt glas rosé, men även för släkt och vänner att kunna läsa om hur det går för oss!

Havet

Publicerad 2015-02-10 13:14:16 i Allmänt, byggahus,

Idag bor vi i en ganska mörk lägenhet mitt i Stockholms innerstad med mycket begränsad utsikt, obefintlig skulle man kunna säga. 

Att flytta utanför stan till stor yta, härlig tomt mm är självklart något som lockat oss mycket, annars hade vi inte tagit detta stora beslut. Ett stort extra plus som vi båda längtar mycket till är närheten till havet och det faktum att vi faktiskt kommer att få en riktigt fin utsikt över detta också. 

Vi kommer att ta ned många av träden samt skärma bort vägen, men så här ser utsikten ut från vårt sovrumsfönster just nu. Skönt att vakna till i framtiden tänker jag!


/Sanna 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela