Nya Grills Gård

Vår familj består av Sanna, Peter samt våra döttrar Freja och Cornelia. Vi har en stor, härlig tomt på Värmdö sedan några år tillbaka där vi planerar att bygga vårt drömhus. Här tänkte vi skriva om vårt kommande byggprojekt, både för att vi själva ska kunna blicka tillbaka när vi sitter där på verandan och sippar på varsitt glas rosé, men även för släkt och vänner att kunna läsa om hur det går för oss!

Slutbeställning

Publicerad 2014-10-08 08:53:00 i Allmänt,

Phu, det har varit en hektisk tid sedan senaste inlägget men denna vecka kommer vi äntligen att skriva under slutbeställningen på huset så att markentreprenören kan påbörja sitt arbete och Rörvikshus kan påbörja byggnationen av vårt hus i deras fabrik. Vi har redan fått datum då huset kommer, den 10 december levereras det! 

Det har varit många turer fram och tillbaka mellan oss, säljaren för Rörvikshus, Rörvikshus egen personal samt deras arkitekt. Kostnader har tillkommit som vi inte blivit informerade om och vi har känt oss minst sagt förvirrade längs vägen. Vi har tillslut fått klarhet i alla detaljer iallafall och nu är vi redo att skriva på det sista avtalet och köra igång. Alla val exteriört är klart, köksval är klart, golv klart, listverk till dörrar, fönster, tak, golv....osv är klart och allt annat man ska välja. Herregud så många val det varit! Det finns en hel del kvar som vi valt att lösa på egen hand, men det har vi gott om tid att ordna nu. 

Nu håller vi tummarna och kör!
 
Så här kommer huset att se ut: 
 
 
 
/Sanna 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela